Samsvar med lovgivningen til Den europeiske union (GDPR)

Kaspersky Password Manager overholder vilkårene i EUs personvernforordning (GDPR) i alle områder der programmet distribueres.

Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere, bekrefter du at du er i alderen som kreves for å installere Kaspersky Password Manager. Når Kaspersky Password Manager er installert, blir du tilbudt å lese og godta vilkårene og betingelsene som kreves for førstegangskonfigurering og bruk av Kaspersky Password Manager: vilkårene for databehandling og personvernerklæringen.

Det er også en tilleggserklæring du vil bli bedt om å godta: erklæringen om databehandling for markedsføringsformål som kreves for at Kaspersky skal kunne gi deg mer fordelaktige tilbud. Hvis du velger å godta denne erklæringen, vil du når som helst kunne avvise den i innstillingene.

Viktig: For å overholde personvernforordningen (GDPR) ved oppdatering av Kaspersky Password Manager til versjon 9.1 eller nyere, vil du igjen bli bedt om å godta lisensavtalen for sluttbrukere og vilkårene for databehandling og samt personvernerklæringen. Når du oppdaterer til Kaspersky Password Manager 10.2 eller senere, vil du også bli bedt om å godta erklæringen om databehandling for markedsføringsformål.